Suntem gata în curând!

Muncim pentru a îmbunătății continuu experiența ta pe site-ul nostru!

1
Cadastru si intabulare

Cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane si extravilane.

2
Dezmembrari si comasari de terenuri

Dezmembrari si comasari de terenuri

3
Planuri topografice

Planuri topografice de situatie in format analogic si digital

4
Calcul de volume

Calcul de volume (cubaj)

5
Ridicari topografice

Ridicari topografice si trasari constructii, cote, limite de proprietate

6
Urmarirea in timp a contructiilor

Urmarirea in timp a contructiilor (iazuri, baraje, poduri etc:)

7
Avize tehnice ( D.T.A.C, D.T.A.D, D.T.O.E )

Aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de urbanism sau autorizatie de construire, PAC (proiect autorizatie constructie)
* DTAC este prescurtarea folosita pentru Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire
* DTAD este denumirea folosita pentru Documentatie  Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare.
* DTOE este forma scurta atribuita Documentatiei Tehnice pentru Organizarea Executiei

8
Fotogrametrie

Analizarea cu drona a fotografiilor și extragerea datelor corespunzătoare pentru a crea modele 3D precise ale obiectelor sau mediilor înconjurătoare.

9
Scanare LIDAR 3D

Scanarea LIDAR (Light Detection and Ranging) este o tehnologie de senzorizare bazată pe laser, utilizată pentru a genera hărți precise în 3D ale mediului înconjurător.

10
Relevee

Procesul de a măsura și cartografia spațiul interior al unei clădiri cu ajutorul instrumentelor de măsurare și a tehnologiei de scanare. Scopul este de a crea o hartă detaliată a caracteristicilor spațiului interior, cum ar fi dimensiunea camerei, înălțimea tavanului, dispunerea pereților, ușilor, ferestrelor, mobilierului și altor elemente interioare.Informatii suplimentare despre relevee pot fi găsite făcând clic  << aici >> 

11
Trasări în construcții / Limite de proprietate

Procesul de a marca pozițiile și dimensiunile planificate ale unei construcții pe terenul unde aceasta va fi construită. Aceasta implică utilizarea de instrumente precum stații totale, tehnologie GNSS pentru a măsura și marca pozițiile pentru fundații, pereți, stâlpi, grinzile și alte elemente structurale. Este un pas important în procesul de construcție, deoarece este crucial ca fundațiile și structurile să fie amplasate în locul corect și cu dimensiunile corespunzătoare, pentru a asigura siguranța și stabilitatea construcției.

12
Asistență tehnică șantier

Furnizarea de servicii profesionale pentru a ajuta în procesul de construcție al unei clădiri sau a unei alte structuri. Aceasta poate include monitorizarea și gestionarea procesului de construcție, consultarea cu proprietarii, supervizarea lucrărilor, precum și furnizarea de resurse, echipamente și materiale necesare pentru topografie